fotonettan_fotograg_logga_vit_320
Studiofotografering
Studiofotografering
Studiofotografering
Studiofotografering

STUDIOFOTOGRAFERING I VÅR STUDIO I TÄBY

I min fotostudio i Täby utför jag studiofotografering av porträtt, personalfotografering, barnfotografering och produkter. Jag gör enskilda porträtt, familjer och grupper, högtidsfotografering liksom förevigande av graviditet, moderskap och babyn och barnets utveckling.
Genom ljussättning, dekor och rekvisita hittar jag en egen värld för din bild. Många söker det unika för sin bild och just det kan jag åstadkomma här.

Studiofotografering

.
.
.

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)