fotonettan_fotograg_logga_vit_320

Din skolfotograf Stockholm Täby

Hej alla sjörövare!

Nu är det tid för att boka skolfotograf för 2022 för förskola- skolan.

Det är så roligt att jobba som skolfotograf – förskolefotograf och det roligast som finns är när jag möter alla gladan nyfikna barn med glittrande ögon som undrar vad jag har i alla väskorna.

”Nu ska vi busa och ha kul. Kanske Randiga Tigern och Pricken har vaknat”…

Porträtt är min specialitet, och ett av mina favoritmotiv är barn.
Med tre egna i olika åldrar och min långa erfarenhet av barnfotografering på förskolor vet jag att det krävs tålamod och mycket skoj för att fotografera barn, men eftersom jag har mitt barnasinne kvar så brukar allt lösa sig smidigt.

Välj bilder på vår hemsida- enkelt och bekvämt!
Kontakta mig så berättar jag mer.

Webbshop förskola & skola: Logga in här

Trygghet i branchen.

Vi arbetar efter SERs (Svenska Elevfotografernas Riksorganisation ) riktlinjer. Det betyder att vi jobbar med tydliga priser, inga dolda avgifter eller otydliga rabatter.

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)