fotonettan_fotograg_logga_vit_320

Om Anette

Hej!
Vad kul att du hittade hit.

Jag heter Anette och har lång erfarenhet som fotograf.
Min första kamera fick jag när jag var 9 år, sedan har det varit full fart från fotoskolan till kopist i mörkrum och starten av mitt egna företag 2001.

Människor är min specialitet och jag tycker det är en stor utmaning att fånga de rätta känslorna och ögonblicken i en människas liv.

Jag är glad och lätt att samarbeta med, och en av mina styrkor är att jag får människor att känna sig avslappnade och bekväma framför kameran.

Barn är ett av mitt favoritmotiv.
Med tre egna barn i olika åldrar, mitt barnasinne, tålamod och min långa erfarenhet av barnfotografering på förskolor gör att även barnen känner sig bekväma framför kameran.

Jag har även jobbat som fotograf på Norrtälje tidning i ett antal år. Därför är jag van vid att åka ut på uppdrag i olika miljöer.

Ett av mina roligaste projekt var att bildsätta diktsamlingen ”Älskade hatade män” , som gavs ut i bokform 2006.

 

Referenser

Peab
Ikano Bostad
Täby kommun
Q-for skin
SABO

  • Ginza
  • Bonnier bokklubb
  • Norrtälje tidning
  • Byggvärlden
  • M.fl
Familjefotograf Stockholm
Familjefotograf Stockholm

Här kan ni boka tid snabbt och enkelt.

Älskade hatade män

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)