fotonettan_fotograg_logga_vit_320

Din barnfotograf Stockholm Täby

1 ÅRS FOTOGRAFERING

Tiden går fort och vips så har det att ett år. Varför inte passa på och boka en barnfotografering.

Underbara busiga barn! De är inte helt lätta att få på bild! Men jag vill påstå att jag kan knepen efter många års erfarenhet av att fotografera barn. Många kommer till mig för att få ett minne av sitt barn i en viss ålder eller fas, kanske den första tanden, de första stegen, eller en födelsedag. Ofta är det syskon som ska porträtteras tillsammans. Jag fotograferar gärna på plats hemma, där miljön är trygg. Å andra sidan finns min fotoateljé alltid till hands. Här finns spännande rekvisita och möjlighet till speciell ljussättning och dekor.

Kontakta mig, så berättar jag mer!

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)