fotonettan_fotograg_logga_vit_320

Familjefoto - gruppfoto

Din familjefotograf Stockholm Täby

Letar ni efter er nästa familjefotograf ?
Detta blir en upplevelse att minnas med nära och kära fylld av massor med skratt och skoj som ni kan föreviga med härliga bilder.

Min långa erfarenhet av att fotografera människor bidrar till att man lätt känner sig bekväm framför min kamera. Vilka är dina positiva egenskaper? Det är just det jag vill ha fram. Jag porträtterar enskilda personer, grupper, familjer, bröllopspar, studenter eller vid andra speciella tillfällen som dop och födelsedagar. Jag jobbar på plats eller i min studio. I hemmiljön kan det för vissa vara lättare att slappna av, medan det för andra känns mer lockande att få vara i studio. Här har jag rekvisita som kan ge bilderna en extra dimension.

Kontakta mig, så berättar jag mer!

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)