fotonettan_fotograg_logga_vit_320

Här kan ni boka tid online för CV-porträtt, Id kort foto, Körkortsfoto, Visum, babyfotografering, Studentfotografering

CV-Fotografering
20 min - 850 SEK

Fotografering i studio, max 20 min. Inkl. 1 st valfri högupplöst fil. Extra filer går att köpa för 420 kr/st. Om tider inte finns tillgängliga kontakta Fotonettan AB

Körkort-ID-Foto
10 min - 250 SEK

4st 35x45 mm bilder enl. svensk id-standard. 250 kr Utländska pass- och visumfoto bokas via mail / telefon.

Studentfotografering
30 min - 2100 SEK

Studentfotografering 30 minuter + 3 st valfria högupplösta digital bilder.
Extra digitala filer, förstoringar samt album går att köpa till.

Babyspecial i studion
40 min - 1990 kr

Babyspecial i studion 40 minuters fotografering i studion. Vi hinner med klassiska babybilder på fällen samt en bild med mamma och pappa. I priset ingår fotografering 40 minuter. 3 st högupplösta digitala filer. Gäller baby 3-12 månader Det går även att köpa extra förstoringar + digitala filer och album samt fotoböcker.

Barn och familjefotografering
45 min - 3000 kr

Fotografering i studio om tid finns och vädret är ok går det även att fotografera i fin utomhusmiljö intill fotostudion. I priset ingår fotografering 45 minuter.
5 st digitala högupplösta filer. Det går även att köpa extra förstoringar + digitala filer och album samt fotoböcker.

Gravidfotografering
60 min - 3200 kr

Graviditetsvecka 34-38 är en bra tid för fotografering. I priset ingår Fotografering 1 timme. Webgalleri (lågupplösta filer med logga) 5 st digitala högupplösta filer.

Lilla bröllopstudiospaketet
60 min - 3600 kr

I studiopaketet bröllop ingår 1 timmes fotografering i studio om tid finns går det även att fotografera i utomhusmiljö bakom fotostudion webgalleri = låg upplösta bildfiler med logg på 5 st digitala högupplösta filer. Fotografen ringer 2-3 dagar innan för planering och stämma av.

Nyföddfotografering
60 min - 4900 kr

I priset ingår Fotografering 1 timme. Webgalleri (lågupplösta filer med logga) 10 st digitala högupplösta filer.Alternativt förstoringar till ett värde av 4000 kr

Porträttfotografering
45 min - 3000 kr

I priset ingår 1 timmes fotografering 45 min webgalleri ( lågupplösta filer med logga på) 5 st digitala högupplösta bildfiler. Alternativt förstoringar till ett värde av 2250 kr.

Skadefoto
30 min - 975 kr

Dokumentation av personskada vid försäkringsärende. Ta med brevet från försäkringsbolaget med ärendenummer och adress. Om ni vill kan vi skicka bilder och faktura direkt till försäkringsbolag eller er jurist. När ni bokar uppge gärna vilken typ på skada som ska dokumenteras så att vi kan förbereda studion.

Syskonfoto/porträtt
15 min - 250 kr

Porträtt /syskon 15 minuter. Missade ni skolfotograferingen eller hade skolan ingen fotografering? För er som vill ha en enklare variant av fotografering på ert barn. Det kostar 250 kr som betalas på plats med swish eller kort. Förstoringar, digitala filer, kylskåpsmagneter beställs och betalas i min webshop. 1 st bildark A4 kostar 275 kr på arket går det att lägga till exempelvis 2 st 13x18.

Presentkort

Ge bort ett presentkort till dig själv eller en vän.

Prislista företag

Här kan ni boka tid snabbt och enkelt..

Familjefotograf Stockholm
Familjefotograf Stockholm

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)