fotonettan_fotograg_logga_vit_320
Bröllopsfotograf

Din Bröllopsfotograf
Stockholm - Täby

Bröllopsfotograf

Bröllop

Dop

Konfirmation

Jubileum

Med lång erfarenhet som bröllopsfotograf, att fotografera vid högtidliga och festliga tillfällen förevigar jag bröllop, dop, konfirmation, student eller jubileum; det där speciella ögonblicket för dig, familjen, vänner och framtiden.

Jag anpassar mig efter dina och era önskemål, men kommer också med idéer och tips om ni önskar. Är det fotografering i kyrka går det bra att kombinera med fotografering i min studio.

Människor är min specialitet och jag tycker det är en stor utmaning att fånga de rätta känslorna och ögonblicken i en människas liv. Jag är glad och lätt att samarbeta med, och en av mina styrkor är att jag får människor att känna sig avslappnade och bekväma framför kameran.

Kontakta mig, så berättar jag mer!

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)