fotonettan_fotograg_logga_vit_320

Gravidfotograf stockholm Täby

Vem är du där inne i magen?
Det är så spännande och fantastiskt att att gå där i väntande tider. Så varför inte boka en gravidfotografering i vecka 34-38.

Jag får ofta uppdraget att dokumentera graviditeter och baby. Bilder som fångar en liten människas utveckling är ett fantastiskt minne och en uppskattad gåva.

Det är något magiskt över barns utveckling. Från det hemliga rummet i mammas mage, till första leendet och stegen som sedan erövrar världen. Många vill självklart få bilder från hemmiljö, men lika ofta är det studio man väljer. I min ateljé har jag större möjlighet att kontrollera ljus och dekor.

Kontakta mig, så berättar jag mer!

Information om behandling av personuppgifter i samband med fotografering.

1. Fotonettan AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna.

2. När ni beställer bilder så ingår ni ett avtal med oss. Vi kommer därför att behandla de personuppgifter ni lämnar till oss i samband med beställningen, som uppgifter om namn, adress, e-postadress, telefonnummer och de bilder som tas vid fotograferingen. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna producera bilder, skicka dessa till er, och för att administrera betalningen av dem.

3. Uppgifterna hämtas in från er vid fotograferingen, och ni måste lämna de uppgifter vi anger på för att vi skall kunna behandla er beställning.

4. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till företag som hjälper oss med produktion och distribution av fotoprodukter. Exempelvis tryckerier, brev och paketleverantörer.

5. Samtliga uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen GPDR. (General Data Protection Regulation)