Företagspriser

FÖRETAGSTJÄNSTER STUDIOFOTOGRAFERING
Jag fotograferar på uppdrag av företag i många olika sammanhang. Det kan vara allt från fotografering av personalen för t.ex. årsredovisningar, till bildreportage för dagstidningar och magasin. Exempel på företagsspecifika uppdrag som jag kan åta mig är:
• Produktfotografering i studio eller på plats.
• Personalporträtt på arbetsplatsen (även i studio).
• Bildreportage för dagstidningar och magasin.
• Fotografering till personaltidning och hemsida.
Kontakta gärna mig och berätta lite om vilken typ av bilder ni söker. Jag är övertygad om att jag med min breda erfarenhet av olika typer av fotograferingsuppdrag kan hjälpa till med att uppfylla just era bildönskemål.
1 person i studio (upp till 3 personer) 3 st högupplösta fullt retuscherade digitala filer.
Pris 2.500:- exkl. moms
Vid fler än 3 personer begär offert.
För övriga uppdrag begär offert.
foretag_priser
VID UPPDRAGSFOTOGRAFERING
FÖR ATT FÅ ÖNSKAD BILD måste bildköparen göra tydligt för fotografen vad bilden ska förmedla, hur och i vilket sammanhang den ska användas och övriga förutsättningar. Fotografen behöver tid för att söka lösningar och resurser för att genomföra bildidén. Tiden är ofta den begränsande faktorn. För ett bra resultat, planera fotograferingen i god tid. TID ÄR PENGAR. En bra bild kostar ibland mycket pengar. Men en bra bild för rätt ändamål och vid rätt tid bidrar ofta med värden som inte kan översättas i pengar. DET SOM INGÅR I DET TOTALA fotograferingsarvodet är ersättning dels för produktion – arvode, material, utlägg – dels för rätten att använda bilden på det sätt och i den omfattning som överenskommits. Ibland är ersättningen för användningsrätten inkluderad i arvodet, ibland debiteras den separat. Det sistnämnda är vanligt vid omfattande användningsområde/ -tid. VILL KÖPAREN SENARE ÅTERANVÄNDA bilden eller utöka användningsområdet krävs fotografens tillstånd. FOTOGRAFENS NAMN SKA ALLTID ANGES i enlighet med god sed. Vid utebliven namnangivelse har fotografen rätt till skadestånd.
Klicka här för utskriftsvänligt format »